Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Bútorgyártás

- Cégünk mára már 19 év tapasztalatával készít minőségi bútorokat. Fontos számunkra, hogy az aktuális trendeket és termékújításokat nyomon kövessük és alkalmazzuk is. Rendszeres látogatói vagyunk hazai illetve külföldi vásároknak, ami egy jó alapot ad a bútorok fejlesztése, kialakítás terén. Bútoraink készítésénél egyforma hangsúlyt helyezünk a formai kialakításra valamint a funkcionalitásra. Jellemez minket az ergonomikus és a gyakorlatban is működő kialakítások alkalmazása.

- Mivel vállalkozásként, hivatalosan működünk, így garanciális kéréseivel bármikor fordulhat hozzánk, úgymond bútorélettartam garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat mellett. Ez visz minket előre, segíti újabb megbízások létrejöttét és a kölcsönös bizalom kialakítását.

- Bútoraink tervezésében szakeladó segíti Önt, hogy ezt Önnek biztosítani tudjuk, kérem, jelentkezzen be konzultációra ezen elérhetőségek egyikén: +36-30-530-3950 illetve Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- Elkészült bútorainkról képeket talál a Galéria menüpont alatt, kellemes időtöltést a böngészéshez!

 

Miért lehet hasznos az éjjeliszekrény?

A legtöbb háztartásban, de általánosságban elmondható, hogy a hálószóba egyik kelléke, és a megfelelő komfortot nyújtó bútordarab az ágy mellett az éjjeliszekrény. De pontosan milyen funkciókat is tölthet be egy éjjeliszekrény?

 

Az éjjeliszekrény előnyei, funkciói

éjjeliszekrény


Ez nagyban függhet attól, hogy milyen éjjeliszekrényt választunk.

  • Polcosat
  • fiókosat
  • kicsi
  • vagy nagy térhelyűt.              

    

Bővebben

 
A konyhába is bátran választhat fa bútorokat!

Ön szereti a természetet és a természetességet? Szívesen kirándul, gyönyörködik növényekben? Akkor miért ne varázsolná otthonát is természetessé?

Fa bútorokat a konyhába!

A fa konyhabútor természetes külsejével otthonos melegséget csempész a konyhába is, ráadásul sokoldalúságának és változatos színeinek, textúrájának köszönhetően bármilyen stílusú enteriőrbe kiválóan beilleszthető.

A natúr fa rusztikus hangulatot áraszt, az erezetek, árnyalatok és mintázatok jól érvényesülnek a fehérrel vagy a pasztell árnyalatokkal kiegészítve is, de megfelelő színben sötétebb árnyalatokhoz is kiválóan illik – hiszen a fa átfesthető, pácolható így bármilyen színben elkészíthető a kiválasztott konyhabútor.

Szép, szép, de nem nehéz az ápolása?

Nem!
A fa
konyhabútor ápolása és tisztítása egyszerű, és hosszú ideig megőrzi szépségét, sőt az idő múlásával csak érettebbé, gazdagabbá válik. A keményfából készült darabok ellenállnak a folyamatos igénybevételnek is, de sérülés esetén egyszerűen megoldható a javítás is.

Válassza Ön is a természetességet!

konyhabútor

 

Termékeink filozófiáját, egyben műszaki tartalmát a következők jellemzik:

LÁBAZAT:

- a szekrénytestek magasságban állítható műanyag lábakkal vannak szerelve, amik a szekrények vízszintbe állítását segítik
- a láb elő klipsz segítségével rögzíthető a lábhoz, így az levehető marad, lehetővé téve a szekrény alatti takarítást, illetve a gépészeti vezetékezést
- a láb előt a padló találkozásánál lábazati vízzáróval látjuk el, ami megakadályozza annak vízzel való érintkezését, ill. annak a szekrénytest alá jutásátKORPUSZ:

- a szekrénytestek elemei lapos tipli és ragasztó segítségével kötődnek egymáshoz, kivéve egyes funkciójú elemeket, amiket professzionális csavarokkal rögzítünkVARIÁLHATÓSÁG:

- a polclapokat polconként 4 db fém stift tartja, amik kivehetőek és magasságban 3 pozícióban állíthatóak, növelve a maximális helykihasználástBIZTOS NYÍTÁS:

- az ajtólapokat műanyag alkatrészektől mentes önbehúzós ajtópántok működtetik (német vagy olasz gyártmányok). Lehetnek csillapított illetve csillapítás nélküli kialakításúak is.MEGBÍZHATÓSÁG:

- a felsőszekrény elemeit három dimenzióban állítható egyenként 60 kg-mal terhelhető függesztő vasalatok tartják. A hátfallemezt 15 mm-rel visszább állítottuk, így a szekrény és fal között járat keletkezik, ahol elektromos kábeleket vezethetünk át, a csempe is bevágható, ha az rálógna, valamint a bútor is átszellőzikBIZTOS MŰKÖDÉS:

- a fiókok a megszokott bútorlap oldalak helyett fémoldalakkal készülnek, amik gyenge farostlemez alj helyett masszív bútorlap aljt kapnak. Mélyfiók esetén a fiókot magasító rúddal látjuk

el.      Lehetőség van itt is a ma már korszerű csillapított csukódású fióksín alkalmazására.(teherbírás 30 kg. ).A praktikus helykihasználás érdekében méretre szabható evőeszköztartót is kínálunk. A szekrények ötletes helykihasználása érdekében számos belső kiegészítést találhat konyhájához.HALK MŰKÖDÉS:

- az ajtók becsapódásának zaját és erejét, ha az nem csillapított szerelvénnyel szerelt, befúrt ajtóütközőgombok orvosolják


A LÁTHATÓ VÉDELEM:

- a látszó élek szín azonos műanyag él léccel, ABS-sel vannak ellátva az élek sérüléseinek védelméreÁLTALÁNOS MÉRETEK:

- az alsószekrények 58 cm, a felsőszekrények pedig 34 cm mélyek (kivéve egyedi esetben)
- a szekrénytestek 18 mm vastag bútorlapból készülnek


DOLGOZÓ FELÜLET, MUNKALAP:

- magas kopás állóságú HPL felülettel készül, alul az ajtók előtt vízkidobó árokkal ellátott, ami megakadályozza a folyadékok munkalap alá folyását és ez által a szekrény felázását. A fal és a munkalap illeszkedésénél vízzáróléc található, ami a folyadékok befolyását küszöböli ki. A munkalapok sarkoknál való egymáshoz illeszkedése marással történik, ami szinte láthatatlan, vízálló ragasztóval és rejtett vasalattal rögzített.

-a munkalapok éleit 0,8mm illetve 2mm vastag szín azonos él záróval látjuk el, ami sérülésálló és esztétikus is egyben

Fürdőszoba bútorok (25)

a teljesség igénye nélkül....
Fürdőszoba bútorok

Konyhák (13)

Konyhabútorok és kiegészítők
Konyhák

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-k (sütik) használ.