Facebook
Google+
Blogger

Horváth és fiai-Épület és bútorasztalos műhely
 
 

Küldetésünk:

"Bútorainkkal és nyílászáróinkkal
a magyar családok számára egy
új életérzés bemutatása, mellyel
egy élhetőbb környezetet és
családbarát otthont teremtünk."

Horváth és fiai

Zsalugáterek és spaletták

Akár új, akár meglévő nyílászárókhoz is ajánljuk a zsalugátereket, a kulcsfontosságú megfelelő felületkezelés után könnyen felszerelhetők. A zsalugáter elsődleges szerepe az árnyékolás, amelyre tökéletesen alkalmasak, de további védelmi szerepet is biztosítanak a szélsőséges időjárás esetén. A mozgatható lamellás zsalugáter szerkezetekkel még a bejutó fény mennyisége is szabályozható.

A ROTO FENTRO kivetőpánt alkalmazásának köszönhetően, termékeinket utólag, a már meglévő nyílászáróira is felteheti. A zsalugáter alapanyaga normál vagy ragasztott, hibakiejtett borovi fenyő, felületkezelése pedig a nyílászárókkal harmonizáló vizes bázisú vastaglazúr. Amennyiben meglévő ablakaira szeretne zsalugátert, kérje natúr, alapimpregnált kivitelünket.

Termékkínálatunk között megtalálhatja a fix és állítható lamellás zsalukat, a hagyományos tömör,betétes spalettát, valamint ennek különféle díszes változatát.

Minden egyedi elképzelést megvalósítunk!

Hagyományos, sárgaréz színű vasalatok

Az elterjedtebb típus az általunk hagyományos kivitelűnek nevezett hazai gyártmányú, mely sárgaréz színű, galvanizált felülettel rendelkezik. A vasalatrendszer részét képezik a zsalugáter szárny külső oldalára szerelt sarokpántok és az önálló sarokvasak, továbbá a szárny belső oldalára szerelt forgatható rúdzár.
A nyitott szárny rögzítését biztosító kitámasztó szerkezetet kívülről a falazatba kell rögzíteni.

Roto-Fentro, fekete színű vasalatok

Német gyártmányú, matt fekete színű, enyhén érdes felületű típus. Megjelenése robosztusabb a hagyományos típusénál.

A sarokpántok kivetése 0cm és 15cm között beállítható a különböző méretben készülő pánttartókkal és pántokkal. Kisebb szárnyméretek esetén alkalmazható a sarokpántba integrált szárnykitámasztó, melyet nem kell a falazatba fúrni. Nagyobb szárnyakat csak a falaztba befúrt kitámasztó szerkezettel lehet rögzíteni.
Kisebb szárnyméretek esetén alkalmazható továbbá egy a helységen belülről, hajtókar segítségével működtethető nyitószerkezet, mellyel az ablak kinyitása nélkül lehet a zsalugáter szárnyakat nyitni és csukni. A zsalugáter szárny belülről történő zárásáról a hagyományos típuséval megegyező elven működő forgatható rúdzár gondoskodik.Renner felületkezelő termékismertető. 

 


 

Akciók

Tavaszi akciónk keretében -10% kedvezményt adunk minden külső fa nyílászáróra!
A pontos paraméterekért kérjen ajánlatot az ajánlatkérés menüpont alatt!


Fürdőszoba bútor csomagajánlatunk


Épület Asztalosműhely:
  Horváth József
Tel:30/901-3501
Tel/Fax:84/322-116

Postacím:Siófok, Papfődi út 9. Kiliti ipartelep

Bútor Asztalosműhely:
  Ifj. Horváth József
Tel:30/530-3950
Tel/Fax:84/322-116

Postacím:Siófok, Papfődi út 9. Kiliti ipartelep

NYITVATARTÁSI IDŐ:

Hétfőtől péntekig: 8:00 - 16:30
Szombaton: előre egyeztetett időpontban
Impresszum és Tárhely Szolgáltató