Menü Bezárás

A bejárati ajtókat 3 dimenziós állítható pántokkal (3 db),valamint GU többpontos, minősített biztonsági zárakkal, hengerzár-betétekkel, igény szerint fúrás biztos hengerzár betéttel szereljük.
Az ajtók gazdag formaválasztéka, egyedisége garantálja, hogy bármilyen környezetben harmonikus képet nyújtanak.

3 rétegben ragasztott hosztoldott vagy toldásmentes borovifenyő, vagy akár igény szerint tölgyből, lucból, meratinből is rendelhetők. Bejárati ajtóját kérheti 68-as két rétegű üvegezéssel illetve 78-as 3 rétegű üveggel.

5 ponton záródó, kulcs illetve kilincs működtetésű GV és Roto biztonságú rendszer Hoppe kilincsel, alumínium küszöbbel és 3D-s pántokkal vasalva.

A hőszigetelt bejárati ajtók dupla gumitömítéssel az ajtólapban a legkedvezőbb léghanggátlást, és hőszigetelést teszik lehetővé.

A bejárati ajtók készülhetnek 1-2 szárnyú kivitelben, felülvilágítóval.

  • 2 rétegű 4 lowe 16 argón 4 flott kW 1.1
  • 3 rétegű 4 lowe 14 argón 4 flott – 14 argón – 4 lowe kW 0,7.

Sima és mintázott kivitelben is készülhetnek.

Ha felületkezelés nélkül kéri a bejárati ajtót, akkor csak a gombaölővel és alapozóval fedjük be. Ha festve kéri a bejárati ajtót akkor gombaölőt, Milesi Spa – Remmers vizes bázisú, UV álló vastaglazúrral 3 rétegben kezeljük.

Kialakított falszerkezetben vagy kávában tokrögzítő csavarral és Purhabbal történik a bejárati ajtó beszerelése.Tok bontás nélküli nyílászáró csere

Nyílászárók választható színei

Ha termékeink közt nem találta meg az Ön egyedi elképzelését, akkor a
lenti mezők kitöltésével kérhet tőlünk
árajánlatot egyedi termékek gyártására is.

Az űrlap egyszerre 3 tételt képes feldolgozni!

Ha szeretné, hogy a megrendelt nyílászárókat beépítsük, kérjük, töltse ki az következő mezőket!

1.tétel

Elolvastam és egyetértek
Kijelentem, hogy minden befolyástól mentesen, önként hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő a fentiekben megjelölt személyes adataimat a jogszabályi előírásoknak megfelelően kezelje. Kijelentem továbbá, hogy az Adatvédelmi tájékoztató tartalmát elolvastam, az abban foglaltakat megértettem.