Ágyak Boltja

Ágyak Boltja

Ágykeretek

Az alapanyag minden esetben bükkfa az oldallapok vastagsága 24-30mm között van a SALMA ágy üvegbetétének színe fehér, fekete vagy mokka lehet az ágykeretek árai selyemfényű lakkozást, vagy olajkezelést tartalmaznak, a pácolt felület 10% felárral rendelhető..

Ágyrácsok

Gyakran bedagadó lábak a lábrész dőlésszögének állíthatósága sokat számít ez esetben fekvő betegek vagy sokat olvasók számára ajánlottak a fejrésznél állítható ágyrácsok...

Matracok

Ha Ön is kiváló minőségű matracot szeretne, akkor a legjobb helyen jár! Tekintse végig honlapunkon található termékeink széles választékát

Éjjeliszekrények

Az éjjeliszekrény előnyei, funkciói nagyban függhet attól, hogy milyen éjjeliszekrényt választunk. Polcosat fiókosat kicsi vagy nagy térhelyűt...

A jó matrac a nyugodt álmok biztosítéka!

Cégünk, azzal a céllal jött létre, hogy kiemelkedően jó áron tudjon különlegesen jó minőségű és ár-érték arányú matracokat és ágyrácsokat kínálni vásárlói részére.

Sokan, sokfélét árulnak, mindenkinél van olyan, ami különlegessé teszi a palettát.
Mi úgy döntöttünk, az alábbiakkal próbálunk hiánypótló szereplői lenni a piacnak.

Pont olyan lesz, amilyennek megálmodta

Nálunk a különlegességet a kedvező árak és a kimagasló méretkínálat egyaránt jelenti, mivel
minden egyedi méret-igényre megoldást kínálunk.

Speciális, szokásostól eltérő elképzelések is szóba jöhetnek és különösebben nagy felár nélkül megvalósíthatóak.

Cégünk kiemelkedően fontos hangsúlyt fektet a megfelelő tájékoztatásra, hiszen csak akkor lesz a végeredmény tökéletes, ha előtte mindenki magabiztosan tud dönteni, mely termékekre van szüksége a tökéletes alváshoz.

Legyen az alvás a valódi pihenés ideje

Az többfunkciós ágyrácsaink, mind azt a célt szolgálják, hogy Ön nyugodt, harmonikus hálószobát tudjon magáénak, amelyben az alvás valóban pihentető lesz.
Széles anyag-, és színválaszték jellemzi kínálatunkat.

A minőség nem csak a gazdagok kiváltsága

A megfelelő ár-érték arányt nálunk egyszerűen megkaphatja, magas minőségű termékeket az országban a legjobb áron tudjuk vevőink részére felkínálni. Aki értékeli a tartós, jó minőségű terméket, aminek hasznosságában biztos lehet, az jó helyen jár.
Válogasson kedvére termékeink között!
Azon partnereink részére, akik nagyobb mennyiséget szeretnének vásárolni, különlegesen kedvező ár képzéssel igyekszünk kedveskedni.